PS1_main PS1_tablet PS1_phone_landscape PS1_phone
PS2_main PS2_tablet PS2_phone_landscape PS2_phone
PS3_main PS3_tablet PS3_phone_landscape PS3_phone
PS4_main PS4_tablet PS4_phone_landscape PS4_phone

I1
Imate poduzetničku ideju, ali Vam nedostaju znanja za njenu realizaciju. Naš tim je educiran za pronalaženje inovativnih i funkcionalnih rješenja za vaš razvoj. Istražit ćemo vaše tržište i procijeniti prilike za razvoj poduzetničkog pothvata, izraditi poslovni plan s jasno definiranim ciljevima i zadacima i procijeniti profitabilnosti ulaganja.

I2
Ispitat ćemo društvenu i ekonomska opravdanost ulaganja, analizirati izvore sredstava za financiranje projekta i pripremiti odgovarajuću dokumentaciju za osiguranje potrebnih investicijskih sredstava. Omogućit ćemo Vam dobivanje kreditnih sredstava ili povlačenje bespovratnih poticajnih sredstava iz EU, nacionalnih i regionalnih fondova. 

I3

Pomoći ćemo Vam u provedbi projekta u skladu s pravilima raspisanih natječaja i realizaciji postupaka javne nabave te osigurati uspješnu evaluaciju projekta i isplatu odobrenih sredstava. Zajedničkim radom otvorit ćemo nove tržišne prostore i stvoriti poslovne prilike za uspješnu realizaciju poduzetničke ideje i unosan rast tvrtke ili razvoj lokalne zajednice.

Naše usluge | DNP

eu

Kontakt

logo W
Agencija za marketing i poslovno savjetovanje

TORA d.o.o.
Gundulićeva 26a, 21000 Split - HR
Tel: 021 322 365, 322 362
e-mail: tora@tora.hr