Partnerstvo s klijentima je ključ uspjeha svakog projekta 

Naši klijenti su mala i srednja poduzeća iz različitih gospodarskih sektora, obrazovne institucije, poduzetnici početnici te jedinice regionalne i lokalne samouprave.  Surađujemo s poduzetnicima koji žele investirati u razvoj i poboljšanje poslovanja, pokretanje novih proizvodnih programa, osvajanje novih tržišta i jačanje konkurentnosti svojih tvrtki na domaćem i inozemnom tržištu te s nositeljima lokalnih vlasti koji realizacijom infrastrukturnih projekata žele povećati kvalitetu življenja i stvoriti uvjete za razvoj gospodarstva u svojim lokalnim zajednicama. Savjetodavne usluge pružamo i pojedincima zainteresiranim za realizaciju poduzetničkih ideja i osnivanje tvrtki.

Klijente informiramo o natječajima relevantnim za područje njihovog djelovanja,  ocjenjujemo prihvatljivost projekta i klijenata u odnosu na ciljeve i uvjete natječaja, pomažemo im u definiranju projekata za natječaj, izrađujemo rješenja prilagođena njihovim potrebama i pripremamo kompletnu dokumentaciju za natječaj. Cjelovit postupak razrade i pripreme projekta obavljano unutar zadanih rokova za dostavu projekata i po propisanim procedurama nacionalnih i EU natječaja.    

Klijentima garantiramo visoke standarde kvalitete usluga, profesionalnost u raspolaganju povjerljivim informacijama o poslovanju, te maksimalnu posvećenost realizaciji ciljeva i očekivanih efekata projekta.  

Savjetodavne usluge smo pružali mnogim poduzećima, obrazovnim institucijama, jedinicama lokalne samouprave i brojnim malim poduzetnicima. Iskustvo naših djelatnika i vanjskih suradnika u pripremi i provođenju projekata u različitim sektorima poslovanja i javne uprave pomaže našim klijentima da povećaju učinkovitost poslovanja i realiziraju planirane projekte.

Naše usluge | DNP

eu

Kontakt

logo W
Agencija za marketing i poslovno savjetovanje

TORA d.o.o.
Gundulićeva 26a, 21000 Split - HR
Tel: 021 322 365, 322 362
e-mail: tora@tora.hr